MET EEN WIJDS ZICHT OP DE RUPEL EN DE OEVERS.

Het nieuwbouwproject Poort Van Noeveren in Boom, centraal gelegen in het midden van de vlaamse ruit, tussen Antwerpen in het noorden, Brussel in het zuiden, Mechelen in het oosten en Gent in het westen biedt u de keuze uit 26 ruime tijdloze appartementen met 1, 2, of 3 slaapkamers.

Uw woning

“De appartementen zijn modern en comfortabel. Kleine details verhogen het comfort en creëren in uw appartement een aangename thuisgevoel.”

Het aanbod te Poort Van Noeveren is divers. Naast ruime en efficiënte één- en twee slaapkamer appartementen bestaat ook de technische mogelijkheid om twee units te koppelen tot drie- of vier slaapkamer appartementen.

Maximale Comfort

“stijlvolle, tijdloze architectuur”

Elk appartement heeft een stijlvolle, tijdloze architectuur en is afgewerkt met duurzame materialen. Om uw ‘thuisgevoel’ te optimaliseren kan u uw woning volledig naar uw eigen smaak én budget laten afwerken. Met een individueel lastenboek laat u ook de keuken en de badkamer op maat afwerken naar uw wensen, verlangens en financiële mogelijkheden. Door deze aanpak biedt Poort van Noeveren 26 betaalbare én kwalitatieve woningen. Uiteraard kan u rekenen op ons deskundig advies bij de afwerking van uw appartement. Voor een optimale lichtinval heeft elk appartement grote raampartijen en, afhankelijk van het type, een ruim zuidwest georiënteerd privéterras van 8 tot 20m² met zicht op de Rupel. Om uw rust te garanderen wordt er extra aandacht besteed aan de geluidsisolatie van de woningen. Alle appartementen voldoen aan de hedendaagse isolatie- en energienormen.

Locatie op kaart

“vlakbij de Rupeldijk, op een boogscheut van het centrum”

Poort van Noeveren situeert zich in het westen van de gemeente Boom, op de grens met de gemeente Niel aan de oever van de Rupel. De woningen liggen op de hoek van de Nielsestraat en de Broekweg.

In de volksmond is de omgeving bekend als ‘de Poort van Noeveren’. Het Boomse gehucht Noeveren heeft nog de typische industriële uitstraling van de steenbakkerijen en scheepswerven die hier ooit bloeiden en is daardoor een beschermd dorpsgezicht. De 26 appartementen liggen vlak bij de Rupeldijk, op een boogscheut van het centrum van Boom. Daar vindt u alles wat u nodig heeft: winkels, scholen, cafés, restaurants… Vlakbij, in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre kan u genieten van het groen of deelnemen aan de verschillende activiteiten die er het hele jaar rond georganiseerd worden.